Biomassa

Het Greening Lease team heeft veel ervaring met biomassaprojecten. Of het gaat om pelletketels voor de verwarming van een gebouw, of om een grote biomassa installatie voor een tuinder, we weten wat er bij de financiering van dergelijke projecten komt kijken

Wil je een pelletketel of biomassa installatie laten financieren?

Je pellet-ketel of biomassa-installatie financier je via Greening Lease. Kleinere installaties financieren we snel en ongecompliceerd via operational lease, meer omvangrijke projecten via projectfinanciering. Afhankelijk van je wensen kan dat in beide gevallen voor een looptijd van tussen de 5 en 10 jaar, waarna je de installatie voor een contractueel overeengekomen bedrag kunt overnemen. Ook bijbehorende onderdelen van de installatie, zoals bijvoorbeeld een rookgasreiniger, kunnen bij ons worden geleast.

Offerte binnen 24 uur

Voor meer informatie over het financieren van een biomassa installatie of van een pelletketel vul je gewoon onderstaand formulier in. Wil je direct een offerte voor een pelletketel ontvangen? Stuur dan een mailtje met de offerte van je installateur naar info@greeninglease.com. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvende lease offerte toe. Bellen kan natuurlijk ook. Vraag dan even naar Frits.

Heb je een vraag?

➝ Stel ‘m hier 
➝ Of bel naar 020-6157000

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

GREENING LEASE

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat de kosten zijn voor het leasen van een biomassa installatie of pellet kachel? Laat hieronder een bericht achter en we sturen je vrijblijvend een offerte toe.

    Details van je aanvraag

    Extra opmerkingen