Zonnestroom / PV-installatie2018-12-17T14:42:44+00:00

Zonnestroom / PV-installatie

Via Greening Lease kunt u uw installatie met zonnepanelen op eenvoudige manier financieren. Helder, transparant en snel, zonder allerlei bijkomende voetangels en klemmen.

Wil je een Zonnestroom-installatie financieren?

Wij financieren zonne-energie projecten vanaf € 15.000, en met looptijden van 3, 5, 7 of 10 jaar. Er zijn daarbij verschillende vormen van financiering mogelijk, afhankelijk van jouw specifieke situatie en wensen. Variërend van een recht-toe-recht-aan lening tot operational lease.

Wil je bijvoorbeeld een grondgebonden installatie financieren of een project op kantoor, in een productiehal, loods, ziekenhuis, school of overheidsgebouw? Neem ook dan contact met ons op voor een offerte.

Snel een offerte voor een zonnestroom-installatie?

Voor meer informatie over het financieren van een zonnestroom-installatie laat je hieronder een bericht achter. Of beter nog: stuur nu een mailtje met de offerte van je installateur naar info@greeninglease.com. Wij sturen dan binnen 24 uur een vrijblijvende lease offerte toe.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier 
➝ Of bel naar 020-6157000

Direct offerte aanvragen

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

GREENING LEASE

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat de kosten zijn voor het leasen van een zonnestroom installatie? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je binnen 24 uur vrijblijvend een offerte toe.

Details van je aanvraag

Extra opmerkingen

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜