Lease oplossingen2018-12-17T14:38:14+00:00

Lease oplossingen

Onze financieringsoplossingen voor groene bedrijven en projecten

Greening Lease is gespecialiseerd in het financieren van bedrijven en projecten die duurzame energie opwekken, energie besparen, grondstoffen recyclen of biologisch produceren. Dit doen wij onder andere door middel van operational- of financial lease.

Operational lease

Bij operational lease wordt de investering door Greening Lease gedaan en komt de machine of installatie op onze balans te staan. Jouw bedrijf huurt dan de machine of installatie voor een vaste periode, en na deze periode kun je de equipment vervolgens voor een vooraf afgesproken bedrag overnemen. Bij grotere installaties zoals WKK’s, grotere zonnestroom projecten, biomassa installaties en productie-installaties wordt vaak voor operational lease gekozen.

Financial lease

Dit is een financiering waarbij de investering door jouw eigen bedrijf wordt gedaan en je zelf ook economisch eigenaar van de investering wordt. Greening Lease leent dan het voor de investering benodigde bedrag, waarbij de aangeschafte equipment als onderpand dient. Je betaalt op jouw beurt aan Greening Lease een maandelijks bedrag (rente en aflossing) en na de laatste termijn word je ook juridisch eigenaar van de equipment. LED-installaties en kleinere zonnestroom-systemen (zonnepanelen) worden vaak via financial lease gefinancierd.

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜

Heb je een vraag?

Wil je een lease-offerte ontvangen of wil je dat een van onze adviseurs contact met je opneemt? Stuur dan even een berichtje via onderstaande link.

informatie