LED-verlichting2019-01-11T13:21:05+00:00

LED-verlichting

Via Greening Lease kun je iedere LED-installatie vanaf € 5.000 op een eenvoudige manier financieren. Helder, transparant en snel, zonder allerlei bijkomende voetangels en klemmen.

Wil je een LED-installatie financieren?

Greening Lease financiert LED-verlichting in bijvoorbeeld winkels, kantoren, (bedrijfs)hallen, stallen, kassen, kantines, parkeergarages, ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen. Wij financieren tot 100% van de investering en jij betaalt ons maandelijks een lease-bedrag. Dit bedrag verdien je natuurlijk terug via de door de LED-verlichting gerealiseerde besparingen.

Afhankelijk van je wensen financieren we voor een looptijd van tussen de 3 en 5 jaar, waarna de installatie voor het vooraf overeengekomen bedrag kan worden overgenomen.

Binnen 24 uur een offerte voor LED-verlichting?

Voor meer informatie over het financieren van een LED-installatie klik je op nevenstaande knop. Of stuur nu een mailtje met de offerte van jouw LED-installateur naar info@greeninglease.com. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvende lease offerte toe.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier 
➝ Of bel naar 020-6157000

Greening Lease richt zich op het financieren van projecten, machines en installaties op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, recycling en biologische productie. We doen dit veelal via lease, zeker wanneer de machines of installaties het belangrijkste onderpand vormen bij de financiering.

Onze aanpak
  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • Looptijden tussen de 3 en 7 jaar

  • 99% successcore

  • Geen maximum leasebedrag

Bel 020-615 7000

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat de kosten zijn voor het leasen van LED-verlichting? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je binnen één werkdag vrijblijvend een offerte toe.

Details van je aanvraag

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜