Warmtepompen2018-12-17T14:14:51+00:00

Warmtepompen

Via Greening Lease kun je op eenvoudige wijze een warmtepomp financieren. Helder, transparant en snel, zonder allerlei bijkomende voetangels en klemmen.

Wil je een warmtepomp-installatie financieren?

Wij financieren tot 90% van de investering en jij betaalt ons maandelijks een lease-bedrag. Dit bedrag verdien je natuurlijk terug via de door de warmtepomp gerealiseerde besparing.

Afhankelijk van je wensen financieren we voor een looptijd van tussen de 5 en 7 jaar, waarna de installatie voor een vooraf overeengekomen bedrag kan worden overgenomen. Wij financieren dergelijke projecten in bijvoorbeeld kantoren, (bedrijfs)hallen, kantines, parkeergarages, ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen.

Offerte binnen 24 uur

Laat hieronder een bericht achter voor meer informatie over het financieren van een warmtepomp. Of beter nog: stuur nu een mailtje met de offerte van je installateur naar info@greeninglease.com. Wij sturen dan binnen 24 uur een vrijblijvende lease offerte toe.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier 
➝ Of bel naar 020-6157000

Direct offerte aanvragen

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

GREENING LEASE

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat de kosten zijn voor het leasen van een warmtepomp installatie? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je binnen 24 uur vrijblijvend een offerte toe.

Details van je aanvraag

Extra opmerkingen

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜