Roofclix thermoschil2018-12-17T14:06:52+00:00

Roofclix thermoschil

Via Greening Lease kunt u uw Roofclix thermoschil op eenvoudige manier financieren. Helder, transparant en snel, zonder allerlei bijkomende voetangels en klemmen.

Roofclix nu ook operational leasen of huren!

Greening Lease financiert Roofclix®™-systemen voor gebouwen zoals scholen, gezondheidscentra, kantoren, loodsen en productiehallen. De looptijd van de lease kan variëren tussen drie en zeven jaar, al naar gelang de wensen van de gebruiker. Daarna kan de gebruiker het systeem overnemen voor een vooraf afgesproken bedrag, het systeem terug geven of de lease voor een lager bedrag voortzetten. Wil je nog meer flexibiliteit, dan kun je Roofclix®™-systemen nu ook via Greening Lease huren.

Snel een offerte?

Voor meer informatie over het financieren van uw roofclix thermoschil laat je hieronder een bericht achter. Of beter nog: stuur nu een mailtje met de offerte van je installateur naar info@greeninglease.com. Wij sturen dan binnen 24 uur een vrijblijvende lease offerte toe.

Heb je een vraag?

Stel ‘m hier 
➝ Of bel naar 020-6157000

Direct offerte aanvragen

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

GREENING LEASE

Vrijblijvende offerte?

Benieuwd wat de kosten zijn voor het leasen van Roofclix? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je binnen één werkdag vrijblijvend een offerte toe.

Details van je aanvraag

Extra opmerkingen

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜