Over ons2018-12-17T17:39:51+00:00

Over ons

Greening Lease is een onafhankelijke adviseur op het gebied van financieringen voor bedrijven, projecten en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

GREENING LEASE

Wie zijn wij

We zijn een 100% Nederlands bedrijf dat zich toelegt op het financieren van machines en installaties voor duurzame energieproductie, energiebesparing, recycling van grondstoffen en biologische productie. Daarbij richten wij ons op bedrijven, instellingen en (semi-)overheidsorganisaties.

Wij willen door het bieden van passende financieringsoplossingen een bijdrage leveren aan projecten en bedrijven die goede dingen doen voor mens en milieu. Want er zijn veel mogelijkheden om bijvoorbeeld energie te sparen of grondstoffen beter te benutten die nu nog niet worden gerealiseerd omdat daarvoor de juiste financiering ontbreekt.  Dit zijn het type projecten waarop wij ons graag richten.

Greening Lease wil dergelijke projecten mogelijk maken door middel van het aanbieden van geëigende financiering. Hiermee leveren we niet alleen een positieve bijdrage aan de ecologische footprint van onze klanten, maar ook aan de verbetering van hun financieel rendement.

Onze trackrecord omvat inmiddels tientallen succesvol gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland met een investeringswaarde van meer dan 50 miljoen euro. Hoort jouw project daar binnenkort ook bij?

Lees meer over onze partners

Wil je met iemand van ons spreken?

Neem dan contact op met een van onze contactpersonen:

Alex Schoep

Financieringsadvies

Telefoon: +31 6 533 90 005
a.schoep@greeninglease.com

Jiske van der Hoeven

Contracting

Telefoon: +31 6 523 03 076
j.vanderhoeven@greeninglease.com

Frits Louwers

Financieringsadvies

Telefoon: +31 6 2290 6474
f.louwers@greeninglease.com

Peter Abele

Financieringsadvies

Telefoon: +31 20 615 7000
p.abele@greeninglease.com

Ashley Groot

Marketing

Telefoon: +31 6 204 07 041
marketing@greeninglease.com

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜

Heb je een vraag?

Wil je een lease-offerte ontvangen of wil je dat een van onze adviseurs contact met je opneemt? Stuur dan even een berichtje via onderstaande link.

informatie