Criteria project-lease2018-12-17T15:00:27+00:00

Criteria project-lease

Greening Lease zal voorafgaand aan ieder project de risico’s zorgvuldig analyseren en afwegen.

De risico’s in kaart

Een cruciaal element voor het succesvol en rendabel exploiteren van projecten op het gebied van groene energie en energiebesparing is de beheersing van de verschillende risico’s die bij de ontwikkeling, bouw en exploitatie van dergelijke systemen optreden.

Deze risico’s hebben betrekking op het project zelf (bouwrisico, rentabiliteit, technische risico’s). Maar er zijn ook risico’s voor het bedrijf of de organisatie voor wie het project wordt ontwikkeld en die na de ontwikkeling van het energieproject dit via operational lease zal gaan gebruiken. Een goede kredietwaardigheid is hierbij key, net als voldoende garanties dat het project gedurende de afgesproken lease-periode ook daadwerkelijk door de organisatie of het bedrijf gebruikt zal worden.

Een ander criterium betreft de omvang van een project. Alhoewel dit criterium per soort project kan verschillen, kan in algemene zin worden gemeld dat projecten een minimale aanvangsinvestering moeten hebben van € 20.000 of meer.

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

lees meer over ons

GREENING LEASE

Meer informatie?

Benieuwd of jouw project voldoet aan criteria voor project-lease? Laat hieronder een bericht achter en we gaan graag met je in gesprek.

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoonnummer *

Vraag *


Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜