Vendor lease2018-12-07T11:56:59+00:00

Vendor lease

Indien u leverancier, fabrikant of installateur bent van equipment voor groene energie, dan biedt Greening Lease de mogelijkheid om uw klanten financieringsoplossingen aan te bieden.

Help uw klanten met financiering

Bent u leverancier, fabrikant of installateur van equipment voor groene energie of energiebesparing (zoals bijvoorbeeld warmtepompen, led-verlichting of zonnestroomsystemen)? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw klanten financieringsoplossingen aan te bieden.

Komt het bij u weleens voor dat een potentiële koper afziet van de aanschaf omdat hij geen beroep wil doen op zijn werkkapitaal of omdat zijn bank moeite heeft om dergelijke equipment te financieren? Of dat een klant bij u informeert of u ook financieringsmogelijkheden biedt? Dan staan wij bij Greening Lease voor u klaar. Voorwaarde is wel dat u aan een bedrijf of organisatie levert, en dat de investering meer bedraagt dan € 15.000.

De aanpak

De aanpak is eenvoudig: u als leverancier / installateur (de zogenaamde ‘vendor‘) neemt dan contact op met Greening Lease. Vervolgens zullen de beoogd koper en Greening Lease een standaard financieringsovereenkomst met elkaar sluiten, waarna u de installatie kunt leveren. Wij zorgen dan voor betaling aan u als leverancier.

Veel van de leveranciers met wie wij samenwerken willen zelf ook een rol in de lease-structuur spelen, bijvoorbeeld door te voorzien in het onderhoud en reparatie van de installatie. Op deze manier houdt u als leverancier / installateur gedurende de gehele looptijd van de financiering contact met uw klant.

Dank zij vendor leasing wordt het de koper makkelijker gemaakt om tot aanschaf over te gaan en zal het dus eenvoudiger voor u zijn om een verkoop te sluiten. Als het verkrijgen van financiering een belemmering is om tot koop over te gaan kan vendor leasing dus een goede mogelijkheid bieden om ervoor te zorgen dat de koper op een vlotte manier aan financiering komt.

Onze aanpak

  • Korte lijnen, snelle beslissingen

  • Persoonlijke aanpak

  • 99% successcore

lees meer over ons

GREENING LEASE

Meer informatie?

Wilt u als leverancier / installateur uw klanten ook financieringsoplossingen bieden? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 020-6157000.

Details van je aanvraag

Extra opmerkingen

Elke maand onze laatste artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief ➜